Jomfrulandutstillingen 2018

JMN_9865Fra performancen “Fugl som letter”. Foto: Jon Marius Nilsson

 

 

Jomfrulandutstillingen 2018 presenterer performancen

Fugl som letter

 

 

En performativ lydinstallasjon for ett menneske av gangen. Verket “Fugl som letter” er inspirert og basert på fragmenter fra boken “Nedstyrtet engel” av Per Olov Engquist. Performancen varer ca 20 minutter.

 

Visningsdag: Tirsdag 10. juli mellom kl 12-16. Ønsker du å oppleve performancen, kan du melde deg på i forkant ved å sende sms med ditt navn til nummer 97195857. Man kan også melde seg på samme dag som performancen vises. NB- begrenset antall plasser. Performancen er gratis.

 

Liv Kristin Holmberg (f. 1980) har en MA fra Kunstakademiet i Oslo og er utdannet klassisk pianist og organist fra bl a Norges Musikkhøgskole og Sibelius Akademiet i Helsinki. Hun har en tverrkunstnerisk praksis der hun de siste årene særlig har jobbet med kunst og performancekunst i kirkerom der hun undersøker forholdet mellom kunst og tro. Holmberg bor og arbeider i Oslo og Berlin.

 

Jomfrulandsutstillingen arrangerer i år for 21. gang- sommerens vakreste kunsteventyr, ytterst i havgapet. Utstillingen er en årlig kollektivutstilling som arrangeres i den fredede Fyrmesterboligen på Jomfruland, i regi av Kragerø kommune, Kulturkontoret. Utstillingen har et særlig fokus på kunstnere med tilknytting til Kragerø, men inviterer også flere gjestekunstnere, i år er det hovedsakelig kunstnere fra Telemark, i tillegg settes det av et eget rom for utvalgte elever ved Kragerø Kunstskole. Det er en variert utstilling med et bredt spekter av uttrykk innen bl a billedkunst, foto, skulptur og kunsthåndverk. Utstillingen finner sted i tidsrommet 24. juni – 10. august.

Performance Liv kristin Holmberg

JMN_9912